Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7289 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Háromkerekű Goldwing

- 2014.07.28.

A trike népszerű átépítési forma, de nehéz elöl kettő, hátul egy kerék verziót találni, általában a hátsó rész pihen két keréken.

gold_wing_reversed_trike_onroad_04_670x350.jpg


Az alábbi Gold Wing trike-ot a holland Sturgis Motoren által tervezett és gyártott készlettel építették. A két első keréken kívül a módosított felfüggesztést, és a teljesen egyedi első részt is tartalmazza - ráadásul a biztonsági rendszerek nem veszítenek hatásosságukból az átalakítást követően, mivel a légzsákok és a blokkolásgátló továbbra is működőképes marad.

 wing_world_2014_06_ignition_on_3_r18_image_002.jpg

Az amúgy sem pehelysúlyú Gold Wing még nehezebbé válik egy ilyen átépítést követően, gyorsan 1 tonna főlé kúszik a mérleg, vagyis egy autónyi tömeget kell megmozgatni, ami a dinamikára nincs túl jó hatással.

 sturgis_gold_wing_trike_side1.jpg


Ha mégis egy ilyen átépített Gold Wingre vágyik a szívünk, jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. Veszünk egy nyolcmillió forintos Gold Winget, hozzáadjuk a Sturgis Motoren kitet csekély 3,6 millióért, a végén rámegy egy teljes fényezés, és ha nem otthon állunk neki egyedül (amit egyébként nem is ajánlanak, biztonsági okokból) még egy két-háromszáz ezer forintos munkadíjjal is számolni kell.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...