Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7289 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Megjelent a Wild magazin legújabb, 273. száma!

- 2018.08.10.

A nyár utolsó hónapjába léptünk, de ne szomorkodjatok, megint összegyűjtöttük nektek a motoros világ legérdekesebb mozzanatait.

273_wild_1.jpg

Ízelítő a tartalomból:

A lehetetlen legyőzése

Craig Rodsmith olyan építő, aki pókerarccal vállalja be a lehetetlennek tűnő megbízásokat is. Ezúttal egy café racer-t épített GL1000-ből… ismertebb nevén egy Gold Wing-ből!

 

Panhead a hétköznapokra

1950 nem tegnap volt. Pedig akkor is készítettek megbízható motorokat, remek példa erre az a Hydra Glide, amely nemrég született újjá az osztrák Hafi garázsában.

 _mik2375.jpg

Crazy Frank szelleme

A 70-es évek végének chopperei messziről felismerhető sárvédő–ülés traktussal rendelkeztek. Az alkatrész kitalálója előtt most egy belga építő tiszteleg… egy orosz motorkerékpárral. 

 2.jpg

Vörös és fekete

Mindig is különleges lehetőség volt számunkra, ha egy stílusában hasonló autót és motort egyszerre mutathattunk meg az olvasóinknak. Ezek az ikrek a Gigamachine-nál készültek.

 img_7033.jpg

Az utolsó tánc

A vintage motorok átépítésére és restaurálására szakosodott dán Jamesville Motorcycles műhely 25. építése az egyik legfontosabb a cég történetében… mivel ez az utolsó!

10.jpg

115 éves a Harley-Davidson

Eleinte nem tűnt okos ötletnek a turisták által amúgy is csúcsra járatott Prágában megrendezni az Ünnepek Ünnepét, de a cseh főváros lazán megbirkózott a százezer motoros befogadásával.

 military_0010_2.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...