Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7289 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 274.
Wild 274
Dátum: 2018. szeptember

Szia      5.

 

6-9. Élet a Vad Oldalon

 

10-13. Kell a barátság

Az ohiói, eddig tök amatőr Chi-Jer’s műhely főnöke nem hitte volna, hogy az Indian cég titokban figyeli a munkáit, mivel képesnek tartja őt az egyik új modell átértelmezésére…

 

14-22. Mechanikus Godzilla

Az építő neve után Gilbzilla-nak elnevezett fenevad egy dübörgő, tüzet lélegző radikális custom. Inkább műtárgy, mint napi használatú motorkerékpár – de nem is volt más a cél.

 

24-27. Zöld legenda

Ugyan ez a francia építésű Steve McQueen tribute bike nem a néhai színészóriás leghíresebb Triumph-ja alapján készült, de dokumentumok bizonyítják, hogy egy ilyennel is csapatott. 

 

28. Zenét ihletett

Kimo, a zenei producer e Duke átépítése során minden zörejt rögzített a műhelyben, hogy ipari muzsikát hozzon létre belőlük. Az eredmény a neten hallható, és végre nálunk is látható.   

 

30-33. Gonosz Simone

Nem túl gyakoriak a Buell átszabások, a félelmetes Pikes Peak hegyi felfutó által inspirált démoni szerkezet létrehozásához kanadai építője bevetette a XXI. század összes technikáját.

 

34-40. Útra termett

E hot rod kasztnija, alváza és futóműje a Last Barons műhelyben, míg a kipufogó, a tank, a fényezés, valamint a teljes kábelezés Kundi, a tulaj által készültek el. Példás összefogás!

 

42-45. Trash & Burn fesztivál

 

46-47. Geiselwind motoros hétvége

 

48-49. Daimler MC találkozó

 

51-58. Veterán Megbízhatósági Verseny

 


Online is olvasható cikkek a lapból:

A zöld legenda

Amikor Mat és Seb, a francia FCR Original műhelyből elhatározta, hogy az egyik leghitelesebb motoros színész emlékére épít egy motorkerékpárt, túl egyértelmű és izgalommentes lett volna a Desert Sled-ként is emlegetett típushoz nyúlni. Viszont Steve McQueen Triumph-imádata köztudott volt: rengeteget alakított át, és tett off-road csapatásokra alkalmassá a bevezetőben említett Bud Ekins-szel karöltve.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...